In 2017 zijn er zaken gebeurd waar ik veel uit heb geleerd en die gaan mij sterker maken in 2018

Na het overlijden van ploegmaat Bjarne Vanackere ben ik in een diep dal verzeild geraakt. Ik kon het niet geloven… nog altijd niet… Het heeft even geduurd om hetzelfde trainingsritme terug te vinden als ervoor. Na verloop van tijd (en met veel moeite) heb ik de motivatie wat teruggevonden, met in mijn gedachten dat Bjarne ook niet zou opgeven. Met mensen praten die Bjarne goed kenden, heeft mij op de een of andere manier deugd gedaan, alhoewel er soms nog tranen vloeien.

 

Maar dit seizoen start ik met een nieuwe lijn, nieuwe doelen en een hernieuwde motivatie! Ik heb terug plezier op de fiets en kan terug afzien op de fiets. En dit allemaal met behulp van de juiste mensen, die achter mij staan en die mij bijsturen waar nodig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *