Vrijdag liep mijn antibioticakuur ten einde. Op zondag ging ik van start in Ichtegem met veel twijfels vanwege de kou. Ik wist niet of mijn lichaam er tegen zou kunnen met een te lage ijzergehalte. Maar ik wou niet opgeven. Ik wou mijn lichaam testen. Ik ben uiteindelijk gestart, maar met als doel zover mogelijk mee te rijden zonder mijn lichaam te forceren. Na 70 km had ik al een tijdje een raar gevoel. Ik had wel de kracht in mijn benen, maar had het veel te koud. Het was precies of mijn lichaam wou niet mee en dat terwijl ik eigenlijk niet afzag, tenzij van de kou. Ik heb dan besloten om af te stappen in het peleton. Ik heb dikke kleren aangedaan en ben naar huis gereden. Volgende week rijd ik geen koers. Ik moet eerst mijn ijzer terug op peil krijgen. Daarna ga ik er volop tegenaan knallen om mijn doel te bereiken!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *